Menneskene bag maskinen

Moneytor er udviklet af jurister og førende eksperter i inkasso.

Personkredsen bag ‘Moneytor’ er højt kvalificerede advokater og juridiske specialister med årtiers erfaring fra inddrivelses- og inkassoområdet. Moneytor er således udviklet på baggrund af mange års faglig og professionel indsigt og erfaring med inkassoforretning.

 

Denne erfaring har vist os, at alt for mange små og mellemstore virksomheder ikke får inddrevet deres ubetalte regninger. Det skyldes, at inkassoprocessen virker for uoverskuelig, omstændig eller for dyr i forhold til det totale udestående beløb. Ofte drejer det sig kun om 2-10 ubetalte regninger/fakturaer om året.

 

Det gælder i særdeleshed for små og mellemstore virksomheder, hvor de erhvervsdrivende jævnligt står med ubetalte fakturaer, men alligevel ikke får dem inddrevet, da det ikke virker til at være ‘indsatsen’ værd.

 

Det vil Moneytor ændre – ved at gøre det nemt, hurtigt og billigt for vores brugere at inddrive pengene selv.

 

Det gør vi ved at sikre, at vores system ikke lader brugeren gøre noget ’forkert’ eller gøre ‘noget’ på det forkerte tidspunkt i processen.

 

Dette er essentielt for en juridisk korrekt inkassoproces, som er en betingelse for at kunne tilskrive gælden renter, salærer og gebyrer. Derfor er det vigtigt, at gældende lov, og de dertil relaterede procedurer, efterleves og følges i inddrivelsesfasen.

 

Moneytor er således din garanti for, at du med et fuldstændigt fejlsikret system selv kan udfylde rollen som inkassator af dine egne penge – også hvis, du ikke tidligere har prøvet at inddrive gæld – du kan simpelthen ikke gøre noget forkert – og du beholder selv det fulde inddrevne beløb og samtlige tilførte renter, salærer og gebyrer.